Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Παπαδημούλης: Δεν θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές

«Αν δεν πετύχουμε τον στόχο της αυτοδύναμιας ένα πρέπει να είναι σίγουρο, ότι δεν θα υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές, ότι θα υπάρξει κυβέρνηση στον τόπο και κυβέρνηση τετραετούς διάρκειας»

papadimoulis

Την βεβαιότητα του ότι η χώρα δεν θα χρειαστεί να περάσει σε δεύτερο γύρο εκλογών εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ακόμα κι αν δεν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πετύχει την αυτοδυναμία.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε την άποψή του ότι θα υπάρξει σταθερή κυβέρνηση τετραετίας με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ και εντολοδόχο πρωθυπουργό τον Τσίπρα.

«Η καλύτερη εγγύηση για σταθερή κυβέρνηση τετραετίας είναι να πετύχουμε τον στόχο της αυτοδυναμίας, δεν είναι εύκολος, είναι δύσκολος, δεν θα είναι περίπατος οι εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι εφικτός, αν δεν πετύχουμε τον στόχο της αυτοδύναμιας ένα πρέπει να είναι σίγουρο, ότι δεν θα υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές, ότι θα υπάρξει κυβέρνηση στον τόπο και κυβέρνηση τετραετούς διάρκειας», τόνισε.

«Είμαι βέβαιος ότι το προβάδισμα στις εκλογές θα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και με καθαρή διαφορά και επομένως εντολοδόχος πρωθυπουργός ο Τσίπρας και άρα η κυβέρνηση θα πρέπει να συγκροτηθεί με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, το πρόγραμμά του», πρόσθεσε.

Άλλωτσε, σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, οι πολίτες ζητούν πιο συγκεκριμένο πρόγραμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλουν την επαναφορά ενός φθαρμένου και αμαρτωλού πολιτικού κατεστημένου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By