Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Παπαλουκάς για Σπανούλη: «Τιμή μου που ήμουν εκεί όταν έγραψες ιστορία»

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν μπορούσε να μην είναι ένας από εκείνους που έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Βασίλη Σπανούλη που έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Ο «Τσάρος» με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποθέωσε τον κουμπάρο του τονίζοντας πως ήταν τιμή του να είναι εκεί όταν ο «Kill Bill» έγραφε ιστορία.

«Μάχη» από τον Ολυμπιακό σε διπλό ταμπλό μέχρι τέλους…

Ακόμη ανέφερε ότι είναι άξιος για όλα όσα έχει καταφέρει και φυσικά του έδωσε τα συγχαρητήρια του μέχρι το… επόμενο επίτευγμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Θοδωρής Παπαλουκάς:

«Δευτέρα αργά το βράδυ δέχτηκα μήνυμα από άνθρωπο της Euroleague, θεώρησα ότι ήταν για ευχές και δεν το διάβασα αμέσως. Το άνοιξα αργότερα και είδα ότι με ρωτούσαν αν θα ήθελα να κάνω τη βράβευση σου σε περίπτωση που έκανες το νέο ρεκόρ. Μου πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να απαντήσω θετικά!

Δεν θα μπορούσα να μην δεχθώ αυτήν την τεράστια τιμή να είμαι εκεί δίπλα όταν θα έγραφες ένα ακόμα μεγάλο κομμάτι στην ιστορία του μπάσκετ!! Άξιος για όσα έχεις καταφέρει και όλες τις υπερβάσεις που έχεις κάνει!

Τυχερός που το απόλαυσε η οικογένειά σου (συγκινημένη και ας προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της.. ) μαζί με τον τόσο κόσμο στο γήπεδο και στην τηλεόραση..

Συγχαρητήρια μέχρι το επόμενο κουμπάρε!».

View this post on Instagram

Δευτέρα αργά το βράδυ δέχτηκα μήνυμα απο άνθρωπο της Euroleague, θεώρησα ότι ήταν για ευχές και δεν το διάβασα αμέσως. Το άνοιξα αργότερα και είδα ότι με ρωτούσαν αν θα ήθελα να κάνω τη βράβευση σου σε περίπτωση που έκανες το νέο ρεκόρ. Μου πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα για να απαντήσω θετικά! Δεν θα μπορούσα να μην δεχθώ αυτήν την τεράστια τιμή να είμαι εκεί δίπλα όταν θα έγραφες ένα ακόμα μεγάλο κομμάτι στην ιστορία του μπάσκετ!! Άξιος για όσα έχεις καταφέρει και όλες τις υπερβάσεις που έχεις κάνει! Τυχερός που το απόλαυσε η οικογένειά σου (συγκινημένη και ας προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της.. ) μαζί με τον τόσο κόσμο στο γήπεδο και στην τηλεόραση.. Συγχαρητήρια μέχρι το επόμενο κουμπάρε!

A post shared by Theodoros Papaloukas (@papaloukastheodoros) on

(Visited 1 times, 1 visits today)
By