Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Παπαμιμίκος: «Στήριξη στα νομοσχέδια ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι αλά καρτ»

«Θα στηρίξουμε μέσα στη Βουλή μέτρα και νομοσχέδια που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά όχι αλά καρτ»

papamimikos andreas

Κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά τη στάση που οφείλει να κρατήσει η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή απέναντι στα νομοσχέδια για τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σήμερα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, στο πλαίσιο δημιουργίας Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων.

«Θα στηρίξουμε μέσα στη Βουλή μέτρα και νομοσχέδια που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά όχι αλά καρτ», ανέφερε ξεκάθαρα ο 35χρονος πολιτικός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στην εκπομπή ΠΡΩΪΝΟ του ΑΝΤ1. Επεσήμανε, παράλληλα, την ανάγκη δημιουργίας από την Κυβέρνηση ενός πολιτικου πλαισίου για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων βασισμένο σε τρεις δομικούς άξονες.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σχετικά ανέφερε:«Εμείς ζητάμε ένα Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων στο οποίο θα συμφωνήσουμε από κοινού, και θα βασίζεται σε 3 άξονες:Πρώτον, τη βελτίωση της καθημερινότητας. Δεύτερον, να βγούμε όσο το δυνατό γρηγορότερα από την κρίση και τρίτον τη διασφάλιση της παραμονής μας στο ευρώ.Όλα αυτά πρέπει να είναι κοστολογημένα και η συμφωνία να έρθει στη Βουλή για συζήτηση Έτσι και αλλιώς οι μεταρρυθμίσεις θα έρθουν στη Βουλή και θα ψηφιστούν».

By