Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, 2020

Παπαθεοδώρου για Σπίρτζη: Αδράνεια στις αποφάσεις, κουκούλωμα των προβλημάτων, αόριστες υποσχέσεις

Δήλωση Θεόδωρου Παπαθεοδώρου Βουλευτή Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών κ. Χ. Σπίρτζη.

Πολιτικάντικες υποσχέσεις, ρευστά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των έργων, χωρίς ουσιαστικές δεσμεύσεις, επίρριψη ευθυνών στους προηγούμενους άλλοθι διαλόγου με τις Αρχές της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και δήθεν εναλλακτικές προτάσεις για τη διέλευση του τρένου, αλλά και προσβλητική αντιμετώπιση της Δημοτικής Αρχής του Αιγίου είναι ο απολογισμός της επίσκεψης του Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη στην Αχαΐα.

Στην επέτειο των 2 χρόνων διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο κ. Σπίρτζης αρκέστηκε στην Πάτρα να επιβεβαιώσει αυτό που η Κυβέρνησή του ξέρει να κάνει καλύτερα : Αδράνεια στις αποφάσεις, κουκούλωμα των προβλημάτων, αόριστες υποσχέσεις για τις ¨κορδέλες¨ σε αναμονή. Δεν το λες και μεγάλη επιτυχία ή υπεύθυνη στάση. Η δε προκλητική αδιαφορία του για την αντιπλημμυρική θωράκιση των οικισμών του Δήμου Αιγιαλείας και η προσβλητική στάση του Υπουργού απέναντι στη Δημοτική Αρχή με την πρόταση για συναντήσεις εργασίας σε βενζινάδικα, δείχνει τον τρόπο που ο κ. Σπίρτζης αντιλαμβάνεται την άσκηση της Κυβερνητικής εξουσίας.

Δείχνει επίσης την ανύπαρκτη ευαισθησία του απέναντι στα επείγοντα προβλήματα του Δήμου Αιγιαλείας, ενώ τόσο ο Δήμος όσο και εμείς του τα έχουμε επισημάνει εδώ και μήνες αναμένοντας μια επίσημη απάντηση για την επίλυσή τους. Τόσο λίγοι και τόσο αδιάφοροι προκαλούν τόση μεγάλη ζημιά και πάνε τη χώρα χρόνια πίσω.

(Visited 1 times, 1 visits today)