Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Papaya: Η εφαρμογή πληρωμής λογαριασμών “σήκωσε” 50 εκατ. δολάρια

Η εφαρμογή βοηθά τα άτομα να οργανώσουν και να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους από το κινητό, διατηρώντας ένα προφίλ για όλα.

Η Papaya, μια mobile εφαρμογή που απλοποιεί τις πληρωμές λογαριασμών συγκέντρωσε 50 εκατ. δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης Σειράς Β. Στον εν λόγω γύρο ηγήθηκε η Bessemer Venture Partners με τη συμμετοχή των Sequoia Capital, Acrew Capital, 01 Advisors, Mucker Capital, Fika Ventures, F-Prime και Sound Ventures.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν μια φωτογραφία οποιουδήποτε λογαριασμού – από κλήσεις στάθμευσης, μέχρι λογαριασμούς κοινής ωφέλειας ή τηλεφώνου, μέχρι τιμολόγια – και να επιλέξουν έναν τρόπο πληρωμής. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ εξυπηρετώντας τα άτομα σε σχέση με κάθε επιχείρηση που εκδίδει λογαριασμούς, εφαρμόζοντας τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Patrick Kann, συνιδρυτής και CEO της Papaya, αναφέρθηκε στην εφαρμογή ως ένα μέσο διαχείρισης των οικονομικών που συνιστούν και την μεγαλύτερη πηγή άγχους για πολλούς. Ο Kann, με εμπειρία στον τραπεζικό τομέα και θητεία στην Παγκόσμια Τράπεζα και την IdeaLab, συνίδρυσε την Papaya με τον επικεφαλής της τεχνολογίας Jason Meltzer, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί στην iRobot, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την ανάπτυξη τεχνολογίας του Roomba. Ο ίδιος δήλωσε ότι η νέα επένδυση θα αξιοποιηθεί για την επέκταση της ομάδας, τη σύναψη επιπλέον συνεργασιών και την ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Πρόκειται για μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή, η οποία μειώνει τον χρόνο αναμονής έξω από ένα κατάστημα για την πληρωμή ενός λογαριασμού, συγκεντρώνοντας όλες τις εκκρεμότητες που “τρέχουν”, παρέχοντας συγχρόνως μια πλήρη εικόνα του τι πρέπει να πληρωθεί και πότε.

Μια worry-free λύση που βοηθά στην οργάνωση των λογαριασμών και παράλληλα χαρτογραφεί όλες τις πληρωμές που έχουν γίνει εύκολα, εξοικονομώντας χρόνο. Η Papaya διευκολύνει επίσης τις πληρωμές για εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και οργανισμούς στις ΗΠΑ. Πέρα από την εφαρμογή για κινητά, η Papaya εντάσσεται στις διαδικασίες χρέωσης των συνεργατών της μέσω ενσωματωμένων τεχνολογιών widget και έντυπων καταστάσεων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By