Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ ο Σίμος

Την παραίτησή του από τον ΟΦΗ υπέβαλε ο Γιώργος Σίμος. Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ, ο 42χρονος προπονητής δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του κρητικού συλλόγου, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει η αλλαγή.

«Να ζητήσω την κατανόηση των δημοσιογράφων, να μην απαντήσω στα ερωτήματα. Το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα. Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες, στον διευθυντή ποδόσφαιρο και στη διοίκηση. Πρέπει να γίνει μια αλλαγή.

Η παραίτηση μου έχει μεταφερθεί στη διοίκηση. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και θα μείνει ως οικογένεια. Είναι μια δυσκολία, που θα την ξεπεράσει. Είμαι σίγουρος, ότι το γκρουπ θα τα καταφέρει. Δύσκολη στιγμή για μένα.

Ήταν τιμή μου. Σεβασμός ήταν στον υπέρτατο βαθμό. Να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, την διοίκηση, τους παίκτες, τον οργανισμό ΟΦΗ. Θα δίνω όλη μου τη θετικότητα, γιατί δέθηκα με αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα τρομερό δέσιμο».

Επισήμως δεν έχει γίνει ακόμα δεκτή η παραίτησή του από τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου.

Αν δεν υπάρξει, λοιπόν, ανατροπή των δεδομένων, υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία στη μάχη της παραμονής είναι ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο 56χονος τεχνικός ανήκει ήδη στον τιμ του ΟΦΗ και τελευταία έχει αναλάβει πιο ενεργό ρόλο. Μάλιστα, στα τελευταία παιχνίδια –όπως και στο σημερινό- ήταν στον πάγκο της ομάδας, γεγονός που τον καθιστά πρώτο υποψήφιο για τη θέση.

Πηγή:www.sport-fm.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By