Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Παράταση αγωνίας μέχρι την Δευτέρα για την τύχη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση – Η συμπληρωματική έκθεση Αρετόπουλου και όσα υποστήριξαν οι δύο πλευρές.

Αγωνία μέχρι τη Δευτέρα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, καθώς τότε αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Τούμπα, που δεν άρχισε ποτέ, έπειτα από τον τραυματισμό του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Όσκαρ Γκαρθία.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Παρασκευή. Το «παρών» στα γραφεία της Superleague για τη διαδικασία έδωσαν εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός οι νομικοί Αργύρης Λίβας και Βασίλης Δημακόπουλος, ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, όπως και ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ερυθρόλευκων», Κούλης Δουρέκας.

Την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης και οι νομικοί κ.κ. Μπίρδας και Μαυρομάτης. Στη νομική υπεράσπιση της ΠΑΕ βρέθηκαν και οι Άγγελος Κωνσταντινίδης, Νικόλαος Παπαδόπουλος και Χρήστος Παπαθωμάς.

Οι Αχιλλέας Μαυρομμάτης και Μάκης Γκαγκάτσης αμφισβήτησαν τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία και ζήτησαν την απαλλαγή του ΠΑΟΚ και να κατακυρωθεί υπέρ του ο αγώνας ή έστω να επαναληφθεί.

«Όλη την εβδομάδα, παρά τις συνεχείς προκλήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, και μέσω των ΜΜΕ που πρόσκεινται στον ΟΣΦΠ, αλλά και μέσω της επιστολής στην ΚΕΔ για αλλαγή διαιτητή του αγώνα για μια δήθεν συνάντηση, για την οποία υποβλήθηκαν μηνύσεις, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοινώσεων διασφάλισε την απόλυτα εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα. Πέσανε κάποια χαρτάκια.

Σε όλα τα γήπεδα πέφτουν ρολά ταμειακών μηχανών. Στη σύσκεψη των μέτρων τάξης, είπαν ότι θα φύγουν με την πρώτη ευκαιρία. Δεν ήθελαν να παίξουν. Είναι όλο μεθοδευμένο. Δεν υπάρχει τραυματισμός. Το οίδημα μπορεί να δημιουργήθηκε μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού! Στον αγωνιστικό χώρο η χαρτοταινία δεν φαίνεται με σαφήνεια σε ποιο σημείο έρχεται σε επαφή. Ο Καραπαπάς φώναζε… «να μείνει κάτω, να μείνει κάτω». Στα αποδυτήρια ήμουν κι εγώ.

Το ιατρείο με τα αποδυτήρια είναι διπλανές πόρτες. Ο φερόμενος ως προπονητής του Ολυμπιακού, με ανθρώπους ασφαλείας, κλείστηκαν ένα τέταρτο στα αποδυτήρια. Ο γιατρός από την πρώτη στιγμή ήθελε να μπει.

Μετά από ένα τέταρτο εξετάστηκε ο φερόμενος ως προπονητής του Ολυμπιακού. Ο φερόμενος τραυματισμός πιστεύουμε ακράδαντα ότι προκλήθηκε μέσα στα αποδυτήρια! Ο φερόμενος προπονητής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μη έχοντας τραύμα! Μέσα στα αποδυτήρια προκλήθηκε το τραύμα!

Υπάρχει δήλωση αντιπροέδρου του Ολυμπιακού που λέει παίρνω την ομάδα και φεύγω, γεια σας! Η απόφαση ήταν ειλημμένη από πριν. Ο φερόμενος προπονητής του Ολυμπιακού αρχικά έπιανε το κεφάλι του, μετά το μάτι του, όπου να “ναι» ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, υποστηρίχθηκε ότι η ένσταση του ΠΑΟΚ είναι αβάσιμη: «Η διόρθωση στη λίστα των αξιωματούχων είναι εκ παραδρομής. Η παραβίαση της προθεσμίας στη δήλωση της λίστας, δεν παράγει ακυρότητα του φύλλου αγώνα. Ο τραυματισμός βεβαιώνεται πολλαπλώς και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Επίσης, η μη έναρξη ενός αγώνα εξισούται με μια διακοπή αγώνα. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο: η ματαίωση του αγώνα. Άρα η μη έναρξη, είναι και διακοπή. Ο τραυματισμός αποδεικνύεται από σειρά εγγράφων. Αν ο Ολυμπιακός ήταν υπαίτιος, θα έπρεπε να εμφανιστεί ο διαιτητής στον αγωνιστικό χώρο και να ζητήσει να ξεκινήσει τι ματς. Και ο Ολυμπιακός να μην εμφανιστεί. Δεν ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο ο διαιτητής».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By