Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Παρελθόν για τον ΟΦΗ ο Τζενάρο Γκατούζο!

Αντίο στον ΟΦΗ από τον Τζενάρο Γκατούζο, που φαίνεται να πετά λευκή πετσέτα. «Αυτή τη φορά δεν επιστρέφω», δήλωσε στον Ιταλικό τύπο.

21dca4372c2cd68580caae9185b2dc9f_2141Οι εξελίξεις μέσα στην ημέρα ήταν ραγδαίες. Αρχικά το πρωί η προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ στο «Βαρδινογιάννειο» Αθλητικό Κέντρο ματαιώθηκε, καθώς σε αυτή δεν έδωσε το παρών ο Τζενάρο Γκατούζο. Οι φήμες τον «ήθελαν» στην πατρίδα του, ενώ ο Γκατούζο σε δηλώσεις του στη repubblica.it προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ.

«Οι μισθοί στους παίκτες δεν καταβάλλονται εδώ και μήνες, είναι αδύνατο να συνεργαστώ με σοβαρότητα και ηρεμία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκατούζο, ο οποίος αρχικά είχε παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, αλλά η επιμονή των οπαδών τον μετέπεισαν να συνεχίσει.

«Αξίζουν τις ευχαριστίες μου» είπε γι αυτούς χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας: «Τον Οκτώβριο, ως γνωστόν, παραιτήθηκα αλλά επέστρεψα μετά από παραίνεση των οπαδών και των στελεχών της ομάδας. Δεν είχα όμως φανταστεί ότι τα προβλήματα θα μεγάλωναν από εκεί και πέρα. Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους της Κρήτης, δεν τα αξίζουν όλα αυτά. Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις για τον ΟΦΗ και όχι μόνο δεν πληρώθηκα, αλλά έβαλα και από την τσέπη μου.

Είναι πέρα από τις δυνάμεις μου αυτό που συμβαίνει. Αν έμενα, θα ήμουν ασεβής προς τους ανθρώπους της Κρήτης. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους εργαζόμενους στον ΟΦΗ για τη στήριξή τους αυτούς τους έξι μήνες. Δέχθηκα με ενθουσιασμό να αναλάβω και δεν ήμουν μόνο προπονητής. Αλλά έδωσα και σε παίκτες μετρητά. Κάπου εκεί συνειδητοποίησα ότι η όλη προσπάθεια ήταν μάταια. Ελπίζω πάντως σ” ένα καλύτερο μέλλον για αυτήν την ομάδα».

Ραγδαίες αναμένονται λοιπόν οι εξελίξεις στον ΟΦΗ, που περιπλέκεται σε ακόμη χειρότερες περιπέτειες…

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By