Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Παραίτηση Τόσκα ζητά ο Καμίνης-Ντρέπομαι για την κατάσταση στα πανεπιστήμια

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καμίνης, κατήγγειλε ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στους χώρους των καταλήψεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο και άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα, ενώ επισήμανε πως υπάρχουν καταλήψεις στην Αθήνα οι οποίες κατά περίεργο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό του καθηγητή Άγγελου Συρίγου λέγοντας ότι ντρέπεται να γυρίσει στο Πανεπιστήμιο: «Δυστυχώς, τίποτε δεν κινείται σε αυτή την πόλη για την αντιμετώπιση της ανομίας γι’ αυτό επαναλαμβάνω ότι ο κ. Τόσκας πρέπει να παρατηρηθεί».

Ακόμη, τόνισε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου καθώς όπως είπε αθετώντας τη συμφωνία που έχει υπογραφεί «προσπαθεί με φουσκωτούς να εκδιώξει το δήμο από το κτίριο του ΕΒΕΑ στην οδό Ακαδημίας που ανακαινίσθηκε με 3 εκατ. ευρώ που διέθεσε ο δήμος».

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε και στις προθέσεις του υπουργού Εσωτερικών να αλλάξει την εκλογική νομοθεσία στους δήμους σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να ελέγξει πολιτικά την τοπική αυτοδιοίκηση.

Τέλος ενημέρωσε ότι προέτρεψε δημότη να καταγγείλει γιατρό των δημοτικών ιατρείων επειδή του ζήτησε χρήματα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By