Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Παραιτηθηκε μετά την κατακραυγή ο πρόεδρος της ένωσης Σ.Γ. Ωραιοκάστρου

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου

syllogos-goneon-metanastes

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου, Αθανάσιος Τσολάκης, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την μη ένταξη -τοποθέτηση προσφυγόπουλων στα σχολεία.

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την μη ένταξη – τοποθέτηση των παιδιών των προσφύγων στον χώρο του σχολείου.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του:

«Κυρίες / Κύριοι ,

Εδώ και δεκαεπτά έτη υπηρετώ το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα με απόλυτη και αδιαμφισβήτητη συνέπεια, αφοσίωση και διακριτικότητα. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλησα να συμμετάσχω στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ωραιοκάστρου ήταν προκειμένου να προσφέρω στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις υπηρεσίες μου, όντας γνώστης των προβλημάτων των σχολικών μονάδων του δήμου μας.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στην ένταξη των παιδιών προσφύγων στα σχολεία, βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να βάλλομαι, χωρίς να έχω τοποθετηθεί ούτε προσωπικά ούτε μέσω της Ένωσης για το εν λόγω θέμα.

Ως εκ τούτου, για λόγους ευθιξίας, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου.

Συνεπώς, από σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 , δεν θα συμμετέχω στο Δ.Σ. της Ένωσης και τις αποφάσεις του.

Με εκτίμηση,

Τσολακίδης Αθανάσιος»

(Visited 1 times, 1 visits today)