Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Παραιτήθηκε ο γαμπρός της Χρυσοβελώνη με αιχμές κατά Καμμένου

Τι αναφέρει σε επιστολή του

xristakis

O πολιτευτής των ΑΝΕΛ και γαμπρός της υφυπουργός Μεταφορών,Υποδομών και Δικτύων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, Χρήστος Χρηστάκης, παραιτήθηκε από το κόμμα.

Σε επιστολή του επισημαίνει ότι το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά μετά και την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» και παίζει το ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου», σύμφωνα με το thessaliatv.gr.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του πολιτευτή:

«Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης, το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό .

Ξεπερνώντας όλες τις κόκκινες γραμμές και αρχές του το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν, όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος, κ. Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει… πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών.

Συνεπώς, υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Εθν. Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και από μέλος του Κινήματος.

Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι. Παραμένοντας Ενεργός Πολίτης υπόσχομαι να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος!

Μετά τιμής
Χρήστος Χρηστάκης»

By