Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ για παρελάσεις: Ψεκασμένοι, συνωμοσιολόγοι και ακροδεξιοί μεγαλουργούν με τη Ρ. Δούρου

«Μια ακόμη απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί πλήρως στους ΑΝΕΛ» σχολιάζει η Χαριλάου Τρικούπη

pasok-dimokratiki-parataxi

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επικείμενη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα και την σύσκεψη που είχαν για τη διοργάνωσή της, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλαν κατάργηση στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων (κ. Τσίπρας, Σκουρλέτης, Χουντής, Κουράκης, κα Φωτίου). Αντ’ αυτού έχουμε υπερπαραγωγή του κ. Καμμένου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα με άρματα μάχης, αεροπλάνα και δημοτικά τραγούδια. Οι ψεκασμένοι, οι συνωμοσιολόγοι, οι ακροδεξιοί εθνικιστές για μια ακόμη φορά μεγαλουργούν σε συνεργασία με τη κα. Δούρου», σχολίασε σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη για να προσθέσει:

«Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Μια ακόμη απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί πλήρως στους ΑΝΕΛ».

xrisoveloni

Αιχμηρή ήταν η απάντηση των ΑΝΕΛ στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τις μαθητικές παρελάσεις.

Σε ανακοίνωση της η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σημειώνει τα εξής:

«Η ηθική κατάπτωση στο ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου συναγωνίζεται την εκλογική κατάρρευσή του και την πολιτική φθορά του. Τους ενοχλεί στο κόμμα που παραδόθηκε ψυχή τε και σώματι στον Καρατζαφέρη, στον Άδωνι και στον Βορίδη, η ιδέα των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων, αλλά δεν τους ενόχλησε ποτέ – γιατί ποτέ δεν τους άγγιξε – η ανθρωπιστική κρίση και τα αμέτρητα θύματα που προκάλεσαν από την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια.

Ποτέ δεν ενοχλήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ από το γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος την περίοδο της «αντιβασιλείας» του στη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, κυκλοφορούσε με ένα πανάκριβο πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο κόστιζε στο δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα, ενώ την ίδια ώρα σφαγιάζονταν, χωρίς την παραμικρή αιδώ, οι μισθοί και οι συντάξεις εκατομμυρίων Ελλήνων και καταδικαζόταν στη φτώχεια και στην ανέχεια η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Πάντως, αυτό που σίγουρα δεν θα υπάρχει φέτος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γενικότερα στις παρελάσεις από τώρα και στο εξής, είναι η εικόνα των πολυάριθμων εκατονταμελών αρμάτων φύλαξης του κ. Βενιζέλου λόγω του φόβου της λαϊκής αποδοκιμασίας του.

Κρείττον του λαλείν το σιγάν».

By