Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

ΠΑΣΟΚ: «Η αβεβαιότητα πρέπει να σταματήσει»

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ ελπίζει σε θετική έκβαση στο Eurogroup της Δευτέρας

ereunes-gia-tin-epithesi-me-kalasnikof-sta-grafeia-tou-pasok

Ανακοίνωση ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ στην οποία αναφέρει πως εύχεται και ελπίζει να προκύψει θετικό αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα ασκεί κριτική στην κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

Ευχόμαστε και ελπίζουμε στο αυριανό Eurogroup να προκύψει αποτέλεσμα θετικό για την Ελλάδα, ώστε να σταματήσει η ανακύκλωση της αβεβαιότητας που έχει ήδη βλάψει σε βάθος την ελληνική οικονομία και έχει φέρει τη χώρα πολλά βήματα πίσω από το σημείο στο οποίο βρισκόταν πριν τις εκλογές.

Δεν αρκεί όμως μια γενικόλογα θετική ή μια απλώς διπλωματική ανακοίνωση του Eurogroup, χρειάζεται ένα σαφές μακροοικονομικό, δημοσιονομικό και χρηματοδοτικό πλαίσιο. Ένας καθαρός και ασφαλής ορίζοντας στις σχέσεις της χώρας μας με την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Δυστυχώς και αυτή την εβδομάδα είχαμε το γνωστό – επαναλαμβανόμενο κάθε εβδομάδα – σκηνικό: κυβερνητικά μηνύματα αισιοδοξίας Δευτέρα και Τρίτη, εμπλοκή με λεβέντικες δηλώσεις σε κλίμα ρήξης Τετάρτη και Πέμπτη, κλίμα αδιεξόδου Παρασκευή και Σάββατο, ώστε να φτάσουμε στην καθιερωμένη κυριακάτικη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου που επενδύει τις ελπίδες της στο Eurogroup της Δευτέρας κοκ.

Οι πρωτόγονες επικοινωνιακές μεθοδεύσεις δημιουργούν στους εμπνευστές τους την εντύπωση ότι αποδίδουν . Έρχεται όμως η στιγμή της αλήθειας και τότε κανείς δεν μπορεί να αποφύγει το βάρος των δύσκολων αποφάσεων επί της ουσίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By