Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

ΠΑΣΟΚ: Η επιλογή Κιμούλη στο «Σταύρος Νιάρχος» θύμισε… διαπραγμάτευση

Με καυστικό τόνο σχολίασε ο τομέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ την επιλογή μελών του ΔΣ για το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος κάνοντας λόγο για προϊόν πολιτικής διαπραγμάτευσης.

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ:

«Το ΚΠΙΣΝ παραδόθηκε στα χέρια του Ελληνικού Δημοσίου, με την ελπίδα το εκπληκτικό αυτό έργο, να αποτελέσει εθνικό στοίχημα ώστε να ξεπεράσουμε ως κράτος ένα προβληματικό παρελθόν διαχείρισης και να εγκαινιάσουμε μια νέα αντίληψη για την στελέχωση, την διοίκηση και την καλλιτεχνική διεύθυνση τέτοιων θεσμών.

Θα περιμέναμε λοιπόν η στελέχωση του ΔΣ του ΚΠΙΣΝ να γίνει με διεθνείς προδιαγραφές, να επιστρατευτεί ότι καλύτερο υπάρχει για τέτοια project και να δοθεί το στίγμα μιας Ελλάδας που περνάει σε μια άλλη εποχή.

Δυστυχώς διαπιστώνουμε πως η επιλογή των μελών του ΔΣ που όρισε το ΥΠΟΙΚ θυμίζει περισσότερο προϊόν «πολιτικής διαπραγμάτευσης» και όχι μιας νέας αρχής για τα πολιτιστικά πράγματα της χώρας».

Και το ΠΑΣΟΚ καταλήγει: «Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Νέο ΔΣ και θα περιμένουμε στην πράξη να διαψευστούν οι ανησυχίες μας»

(Visited 1 times, 1 visits today)