Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

ΠΑΣΟΚ: να κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι πληγείσες περιοχές του νομού Αρκαδίας.

Ύστερα από προτροπή του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τη κυβέρνηση να κηρύξει τις πληγείσες περιοχές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

odysseas-konstantinopoulos-fun-page

Ο βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το μέγεθος της καταστροφής από την κακοκαιρία που έπληξε το νομό Αρκαδίας και ειδικότερα το δήμο Τρίπολης.

Παράλληλα, στη ίδια ανάρτηση επιβεβαίωσε πως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γεννηματά κάλεσε  την κυβέρνηση άμεσα, ακόμη και σήμερα, να στείλει κυβερνητικά κλιμάκια, ώστε να κηρυχθούν οι συγκεκριμένες περιοχές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

 Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ επικεφαλής της Δημοκρατικής συμπαράταξη καλεί την κυβέρνηση να κηρύξει τις πληγείσες περιοχές της Αρκαδίας σε κατάσταση έκτακτης Ανάγκης .

Μετά από ενημέρωση της πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ.Γεννηματά από τον βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν χθες από τις σφοδρές καταιγίδες και την χαλαζόπτωση στο νόμο Αρκαδίας και ειδικότερα στο δήμο Τρίπολης (πρώην δημοτικές ενότητες δήμου Κορυθίου και δήμου Τεγέας), δήμο Μεγαλόπολης και στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Καστρίου, Αγίου Πέτρου κ Άνω Δολιανών, καλεί την κυβέρνηση άμεσα ακόμη και σήμερα να σταλούν κυβερνητικά κλιμάκια ώστε να κηρυχθούν οι περιοχές αυτές εκτάκτου ανάγκης. Παράλληλα κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τους βουλευτές Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Γιάννη Μανιάτη και Μόσχο Κορασίδη θα επισκεφτεί αύριο τις πληγείσες περιοχές.

(Visited 1 times, 1 visits today)