Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

ΠΑΣΟΚ: «Να παραστεί ο υπ.Δικαιοσύνης στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου»

Το ΠΑΣΟΚ κρίνει αναγκαία την παρουσία του κ. Παρασκευόπουλου δεδομένου ότι το άρθρο 8 περιλαμβάνει ποινές για τη φοροδιαφυγή

pasok

Την παρουσία τουλάχιστον του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου στην συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο ζήτησε το ΠΑΣΟΚ, καθώς το άρθρο 8 περιλαμβάνει ποινές για τη φοροδιαφυγή.

Ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι πρέπει να συμμετέχει στη συνεδρίαση και η Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, σε διαφορετική περίπτωση να ενημερώσει τη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Το ίδιο αίτημα υπέβαλε και ο Γιάννης Κουτσούκος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια για την εκλογή του στον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκη Μπαλαούρα. Μάλιστα επεσήμανε ότι με τον κ. Μπαλαούρα δεν τον συνδέει μόνο η κοινή καταγωγή από την Ηλεία, αλλά και το ότι ήταν συμφοιτητές στην ΑΣΟΕΕ.

Ο κ. Μπαλαούρας επεχείρησε να κλείσει την συζήτηση, λέγοντας ότι θα ενημερώσει τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλο. Την ώρα όμως που το έλεγε ο υπουργός εισήλθε στην αίθουσα. «Να τα βλέπετε αυτά ρε παιδιά. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο προεδρεύων αμέσως καθαρίζουν. Ότι ζητήσει ο κ. Κουτσούκος που είναι από την Ηλεία, και ήμασταν και συμφοιτητές, αμέσως θα γίνεται», είπε γελώντας ο κ. Μπαλαούρας χειροκροτούμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

By