Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

ΠΑΣΟΚ: ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρουν ευθύνες για την τραγωδία στο Δαφνί

«Ο φρικτός θάνατος των τριών νοσηλευόμενων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δαφνί είναι ντροπή και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι έστω και τώρα τις ευθύνες μας για την πλήρη καταβαράθρωση που έχουν υποστεί οι μηχανισμοί κοινωνικής προστασίας»

pasok-dimokratiki-parataxi

Με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ ζητά την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω απ΄τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό στο Δαφνί, που οδήγησε στον χαμό τριών ασθενών.

«Ο φρικτός θάνατος των τριών νοσηλευόμενων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δαφνί είναι ντροπή και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι έστω και τώρα τις ευθύνες μας για την πλήρη καταβαράθρωση που έχουν υποστεί οι μηχανισμοί κοινωνικής προστασίας».

Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την τραγική υπόθεση με τη άμεση διεξαγωγή και ολοκλήρωση της ένορκης διοικητικής εξέτασης ώστε να βρεθούν οι αιτίες ενός γεγονότος που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Το κόμμα κάνει λόγο για τις ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η οποία συρρίκνωσε τα διαθέσιμα των νοσοκομείων καθώς και δεν μπόρεσε να προχωρήσει στη πρόσληψη του απαιτούμενου προσωπικού.

Όπως υπενθυμίζει το κόμμα της Τρικούπη, η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εξασφαλίσει πόρους για την πρόσληψη 4.000 υγειονομικού προσωπικού αλλά για άγνωστους λόγους δεν υλοποιήθηκε η συγκεκριμένη αυτή επιλογή με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί black out σε όλο το σύστημα της δημόσιας υγείας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By