Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Πατέρας της Καρολάιν: Η Λυδία δεν θέλει να κοιμάται μόνη, θα την βαφτίσουμε σε Ορθόδοξη Εκκλησία

Συνέντευξη στην βρετανική Daily Mail έδωσε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, ο οποίος μιλά για τη ζωή της μικρής Λυδίας μετά τη δολοφονία της μητέρας της.

«Η Σουζάν και εγώ έχουμε την πλήρη επιμέλειά της, ενώ ο παππούς και η γιαγιά της (γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου) έχουν δικαίωμα να την επισκέπτονται πέντε φορές τον μήνα», αναφέρει και σημειώνει:

«Πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν, στο μικρό παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται».

Όπως λέει ο κ. Κράουτς «η Λυδία είναι καλά, και γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα, όπως η μητέρα της».

«Δυστυχώς, παρ΄ότι έχει μια ωραία κούνια και ένα στρώμα τελευταίας τεχνολογίας, αρνείται να κοιμηθεί μόνη», λέει ο παππούς του παιδιού.

Περιγράφει πως κοιμάται με την γιαγιά της στο παιδικό δωμάτιο της Καρολάιν που είναι διακοσμημένο με το αγαπημένο της συγκρότημα, τους One Direction.

Ερωτώμενος για τους νονούς της εγγονής του, είπε ότι στην Ελλάδα το ζήτημα αυτό είναι πολύ σημαντικό.

«Θα φροντίζουν για την πνευματική ευημερία της Λυδίας και έτσι επιλέξαμε δύο άτιμα που μπορούν να μείνουν εδώ στην Αλόννησο».

Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου, μένουν και αυτοί στο νησί, στο εξοχικό του. «Μας επισκέπτονται συχνά και χορταίνουν την εγγονή τους», λέει στο βρετανικό μέσο.

Οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του πιλότου το «ελεύθερο» να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου, ενώ οι ίδιοι δεν θα διεκδικήσουν συνεπιμέλεια.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By