Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Πάτρα: Συλλήψεις για την αιματηρή επίθεση στο λιμάνι – Λήστεψαν και τραυμάτισαν τρία άτομα

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν στην Πάτρα, οι οποίοι κατηγορούνται για την επίθεση και τον τραυματισμό τριών ομοεθνών τους, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 9 Νοεμβρίου, απέναντι από το νέο λιμάνι της πόλης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις δράστες, μαζί και με άλλους αλλοδαπούς άνδρες, κρατώντας όπλο, μαχαίρια και μεταλλικές ράβδους, πλησίασαν τρεις ομοεθνείς τους, ζητώντας τους το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να τους επιτρέπουν την είσοδο στην λιμενική ζώνη.

Στη συνέχεια, οι τρεις συλληφθέντες, χρησιμοποιώντας πυροβόλο όπλο και μαχαίρι, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο από τους αλλοδαπούς στον μηρό και στη γλουτιαία περιοχή, ενώ με την άσκηση σωματικής βίας τραυμάτισαν και τον τρίτο αλλοδαπό.

Κατόπιν, αφαίρεσαν από τους τρεις τραυματίες 550 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ αμέσως μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ενώ βρήκαν σε προσωρινό κατάλυμα που χρησιμοποιούσε ο ένας από τους συλληφθέντες ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και ένα ξύλινο ρόπαλο.

Επίσης, στον τόπο του περιστατικού ήδη είχαν βρεθεί από το βράδυ της περασμένης Τρίτης δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By