Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Πάτρα: Τα «πήραν» και γύρισαν πίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο μόλις το είδαν να φτάνει στην πλατεία

Αγώνας δρόμου στην Πάτρα για να είναι όλα έτοιμα τον προβλεπόμενο χρόνο. Το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με το χριστουγεννιάτικο δέντρο δίνει τροφή για συζητήσεις…

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό μεγαλώνει, αποκτά νέα στολίδια και αν όλα πάνε καλά στόχος είναι να είναι έτοιμο έως το ερχόμενο Σάββατο. Η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας έχει μετατραπεί και φέτος σε εργοτάξιο ώστε να παραδοθεί ένας όμορφος χώρος στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Το κορυφαίο στοιχείο μετά τη φάτνη, είναι το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο όμως φέτος δεν άρεσε, έτσι όπως παραδόθηκε. Οι υπεύθυνοι για την εικόνα του χώρου έκριναν ότι δεν ήταν αρκετά πλούσιο σε κλαδιά ενώ και το ύψος του θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Το δέντρο δεν ξεφορτώθηκε ποτέ από το συρόμενο τμήμα νταλίκας και σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, θα αποσυρθεί για να παραγγελθεί ένα μεγαλύτερο και πιο πλούσιο σε κλαδιά και φυλλωσιές.

Η φάτνη και φέτος, θα έχει την γνώριμη από προηγούμενα χρόνια μορφή, ενώ ήδη τοποθετούνται και κάποια σπιτάκια. Αυτά τα Χριστούγεννα θα υπάρχουν περισσότερα δεντράκια στην πλατεία ενώ θα αναπτυχθούν διάφορες κατασκευές.

Τα χριστουγεννιάτικα στοιχεία στην κεντρική πλατεία της Πάτρας ξεκίνησαν να στήνονται την Πέμπτη και αν το επιτρέψει ο καιρός ο εορταστικός διάκοσμος θα είναι ολοκληρωμένος έως το Σάββατο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By