Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Παυλόπουλος: Η Ελλάδα αγωνίζεται για όλη την Ευρώπη

«Η μεγάλη τιμή έχει μετατραπεί σε μεγάλη ευθύνη οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε ώστε να βγει ο τόπος από την κρίση»

pavlopoulos

«Η μεγάλη τιμή έχει μετατραπεί σε μεγάλη ευθύνη οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε ώστε να βγει ο τόπος από την κρίση» ανέφερε ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αναγνωρίζοντας την δύσκολη συγκιρία κάτω από την οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα του.

Σύμφωνα με τον νέο Πρόεδρο αυτή αγγίζει τα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης και τόνισε την ανάγκη καταπολέμησης της φτώχειας και της ανεργίας.

«Ο αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά θα πρέπει να είναι κοινός και πιστεύω ότι αντιλαμβανόμαστε ότι ο αγώνας που δίνει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι για την Ευρώπη. Η παγκόσμια οικονομική κρίση επηρεάζει την ίδια την Ευρώπη και την οδηγεί σε βήματα προς τα πίσω σε σχέση με τους πυλώνες που θεμελιώθηκε» είπε.

Ο κ. Παυλόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανεργία των νέων καθώς όπως είπε είναι η μεγαλύτερη τροχοπέδη για την εξέλιξη του τόπου. Είναι εκείνη που με δικά μας λάθη δεν αφήνουμε τις νεότερες γενιές να προσφέρουν. «Στην ουσία ο λαός δεν αξιοποιεί τις δυνατότητές του».

«Αναλαμβάνεται σε δύσκολη περίοδο, η νέφωση είναι πυκνή και χαμηλή. Τα προβλήματα είναι πολλά όπως πολλά είναι και τα διακυβεύματα. Πρώτιστο είναι η εθνική συνεννόηση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας.

pavlopoulos - papoulias

pavlopoulos - papoulias


pavlopoulos - papoulias

pavlopoulos - papoulias

By