Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

«Παιδί μου, αέρα δεν έχουν μόνο τα μπαλόνια, έχουν κι ορισμένα μυαλά»

Αντιδράσεις για το κόκκινο μπαλόνι που παρουσίασε στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου

zwh konstantopoulou

Το πεζοδρόμιο στη Βουλή… έβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου που εμφανίστηκε μετά την πορεία στην αίθουσα της Ολομέλειας με ένα κόκκινο μπαλόνι, προκαλώντας την αντίδραση του προεδρείου.

Τι κι αν της έγινε παρατήρηση, η θορυβώδης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την αγνόησε επιδεικτικά με το κόκκινο μπαλόνι να παραμένει στο έδρανό της και να κάνει και θόρυβο, όπως είπε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά που ήταν εκείνη την ώρα στην έδρα.

«Το μπαλόνι, το κόκκινο, να το κρύψουν από τη Βουλή αυτοί που το έχουν», είπε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου της ζήτησε το λόγο, κάνοντας λόγο για κατάχρηση εξουσίας.

«Το αντικείμενο που έχετε πάνω και είναι και θορυβώδες, είπα και πριν, να το βάλετε κάτω», απάντησε η αντιπρόεδρος και δεν της έδωσε το λόγο. Η ίδια λίγο αργότερα, είπε ότι το κόκκινο μπαλόνι αντιπροσωπεύει τον αγώνα των εργαζομένων της Coca- cola.

Για παλιμπαιδισμό και απόπειρα μετατροπής της Βουλής σε παιδική χαρά, μίλησε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μετέφερε στην αίθουσα κάτι που του είχε πει ο πατέρας του: «Παιδί μου, αέρα δεν έχουν μόνο τα μπαλόνια, έχουν κι ορισμένα μυαλά»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By