Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Pengu: Η επανάσταση στο delivery – Παράγγειλε οτιδήποτε και ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού

Είχες σκεφτεί ποτέ τι θα μπορούσε να συμβεί αν ανάμεσα σε εσένα και σε όσα λαχταράς βρισκόταν μία επαναστατική εφαρμογή; Είχες σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σου αν όλες σου οι ανάγκες καλύπτονταν από ένα App; Τώρα οι αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε όσα χρειάζεσαι εκμηδενίζονται!

Οι γρήγοροι ρυθμοί και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος φαίνεται να δημιούργησαν μία ανάγκη για την απόλυτη ευκολία. Εκεί είναι που γεννήθηκε το Pengu, το… τζίνι των App, η εφαρμογή που κάνει τις επιθυμίες σου πραγματικότητα και γίνεται το «Όλα για εσένα, αντί για εσένα».

Εκείνο που ξεχωρίζει το App είναι πως δεν είναι βασισμένο στη λογική των e-shop μιας και κάνει ό,τι θα έκανες εσύ! Ένα απλό download μπορεί να εξασφαλίσει γρήγορη παράδοση και να καλύψει κάθε επιθυμία σου μέσα σε λίγη ώρα. Καμία απόσταση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Ολόκληρη η Αττική μπορεί να απλωθεί μπροστά σου και εσύ να διαλέξεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς.

Η εφαρμογή απασχολεί ένα οργανωμένο δίκτυο διανομέων που από τις 8:00 μέχρι τις 00:00 είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου και να βρεθούν κάτω από την πόρτα του σπιτιού σου σε 30 λεπτά με 2 ώρες. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλώς να τους υποδεχτείς!

Με το Pengu οι αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε όσα χρειάζεσαι εκμηδενίζονται

Πόσες φορές ήθελες να κάνεις μια καθημερινή αγορά και αναγκάστηκες να πάρεις το αυτοκίνητο ή το μετρό; Πόσες φορές δεν είχες την ανάγκη από την αγαπημένη σου ποικιλία καφέ, από μια ασπιρίνη, από την κρέμα προσώπου που χρησιμοποιείς, από ένα ζευγάρι παπούτσια που παρατήρησες στη βιτρίνα ενός καταστήματος και η διαδρομή φάνταζε «βουνό». Τώρα πια όχι! Έχεις έναν νέο φίλο, τον Pengu, και εκείνος μπορεί να σου προσφέρει όσα χρειάζεσαι μέσα σε λίγη ώρα.

Το δύσκολο ωράριο δεν σε αφήνει να παραλάβεις τις ιατρικές εξετάσεις σου; Ο Pengu θα είναι εκεί για εσένα! Είσαι μόνος στο σπίτι, έχεις ανάγκη τα φάρμακά σου και αναζητάς ένα εφημερεύον φαρμακείο, πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Έχεις μείνει από βενζίνη; Ο Pengu θα είναι εκεί με ένα μπιτόνι! Έχεις ανάγκη από ανταλλακτικά, μήπως έχεις μείνει από λάδια ή μήπως σου έσκασε το λάστιχο; Μπες στο App και εκείνος που χρειάζεσαι είναι πανέτοιμος να σε βοηθήσει.

Ακόμα και η διαδικασία της ηλεκτρονικής παραγγελίας σου, γίνεται πια μία εύκολη υπόθεση. Στέλνοντας φωτογραφία, ηχητικό ή γραπτό μήνυμα, ή ακόμα και συνδυάζοντάς τα, μπορείς να ζητήσεις όλα όσα επιθυμείς. Μάλιστα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τη διαδρομή του οδηγού σου σε πραγματικό χρόνο, ενώ η ανοιχτή και άμεση επικοινωνία μαζί του μπορεί να εξασφαλίσει για εσένα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις και εσύ την επανάσταση στο delivery και να τα αφήσεις όλα στον… πιγκουίνο!

By