Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Πέπε: «Δεν θα είναι αδιάφορη η Πόρτο, θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε»

Ο Πορτογάλος χαφ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Πόρτο για την 6η αγωνιστική του Champions League

Ο Πέπε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το κίνητρό του και λόγω Πόρτο: Είναι πάντα κίνητρο να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό. Έχω μεγάλο κίνητρο για να παίξω. Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Για αύριο είμαστε γεμάτοι όρεξη για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη.

Το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: Η Πόρτο είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να παίξουμε με ποιότητα και να ελέγξουμε την κατοχή της μπάλας και να έχουμε τον έλεγχο. Η Πόρτο έχει ποιοτικούς παίκτες μπροστά.

Το τι θέλει να προσφέρει: Οι πρώτοι μήνες είναι φανταστικοί. Όλοι με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ. Αισθάνομαι πως δεν έχω δείξει την αξία μου ακόμα. Πιστεύω πως θα το κάνω στο προσεχές διάστημα και να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας.

Τα δεδομένα στον όμιλο και το τι θα μπορούσε να κάνει ο Ολυμπιακός: Ειλικρινά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο καλά πράγματα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αυτό έχει τελειώσει. Είναι στο παρελθόν. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για την 3η θέση και αυτό θα κάνουμε.

Το εάν θα είναι αδιάφορη η Πόρτο: Όχι δεν θα είναι αδιάφορη. Ξέρουμε πως θα κάνει τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε και τον προπονητή της και τους παίκτες. Από την πλευρά μας εμείς θα κάνουμε το ίδιο για να τα καταφέρουμε. Θα κάνουμε τα πάντα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By