Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Πέρασαν τα «πακέτα» για την Paperpack – Προχωρά το deal με την κινεζική Orlando-Equity Holding

Με τρεις προσυμφωνημένες πράξεις στο Χρηματιστήριο της Αθήνας μεταβιβάστηκαν σήμερα συνολικά 2.360.845 μετοχές της Paperpack-Τσουκαρίδης. Το συνολικό ύψος της συναλλαγής διαμορφώθηκε στα 15,72 εκατ. ευρώ.

Η μεταβίβαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας για την πώληση της Paperpack-Τσουκαρίδης στο κινεζικό fund Orlando-Equity Holding Limited, 100% θυγατρική της China Central and Eastern Europe Investment Co-operation Fund II SCS SICAV-SIF, η οποία έχει αναλάβει δεσμεύσεις επένδυσης 800 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ στην Κεντρική και την Νότια Ευρώπη. Διαχειριστής του fund είναι η China-CEE Management S.à r.l. και επενδυτικός σύμβουλος του fund είναι η CEE Equity Partners Limited.

Με την ολοκλήρωση όλων των συμφωνηθέντων συναλλαγών, το Orlando-Equity Holding Limited θα έχει αποκτήσει το 90,02% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας και, ως εκ τούτου, θα υποχρεούται στην υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης,

Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης, ο Επενδυτής σκοπεύει να ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς (squeeze-out) και να προχωρήσει στη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By