Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Πέρασε την εθνική οδό η φωτιά προς την μεριά του Αγίου Στεφάνου

Ένα τιτάνιο αγώνα δίνουν οι ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης για να ανακόψουν την πορεία της τεράστιας πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Μια φωτιά που έχει πάρει πλέον πολύ μεγάλες διαστάσεις ενώ διανύουμε την τρίτη συνεχόμενη μέρα με μεγάλες φωτιές, ενώ είναι η δεύτερη φορά που ξεκίνησε φωτιά κοντά στην Βαρυμπόμπη και δεν κατέστη δυνατό να αντιμετωπιστεί εν τη γενέσει της ώστε να μην επεκταθεί.

Το newsit.gr και η ρεπόρτερ Αλεξάνδρα Αθανασίου βρίσκονται στο σημείο και σας έχουν μεταδώσει λεπτό προς λεπτό από την πρώτη στιγμή όλα όσα έχουν συμβεί.

Οι στιγμές είναι δραματικές, με την φωτιά να μπαίνει στον οικισμό της Δροσοπηγής, από εκεί να κατευθύνεται προς το Κρυονέρι και πλέον να έχει φτάσει ακόμα και στην εθνική οδό (!) στις Αφίδνες.

Λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ η φωτιά πέρασε και την εθνική οδό, με τις στιγμές να είναι κρίσιμες. Ιδιαίτερα οι επόμενες δύο ώρες θα αποτελέσουν το «κλειδί» για το πώς θα κυλήσει η βραδιά. Θα φανεί αν μπορούν οι Αρχές να «φρενάρουν» την πύρινη λαίλαπα, ή αν θα έρθουν τα χειρότερα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By