Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Παίρνουν το κεφάλι του Μουζάλα – Διαβάστε ποιος θα είναι ο επόμενος

Ο Γιάννης Μουζάλας που αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όλα δείχνουν πως θυσιάζεται… ή μάλλον τον τελειώνουν

mouzalas3
Την ίδια στιγμή που ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε προεμφραγματική κατάσταση, αφού η πίεσή του έφτασε το 20 το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή, το σύστημα ετοιμάζεται να τον… επιστρέψει στις πελάτισσες του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που επικαλείται ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Τα Νέα» και στη στήλη του «Στίγμα’ Γιώργος Παπαχρήστος ο διάδοχος Μουζάλα έχει ήδη εντοπιστεί και πρόκειται για πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήτοι τον Οδυσσέα Βουδούρη.

Όπως συμπληρώνει ο Γ. Παπαχρήστος ήδη έχουν γίνει οι σχετικές βολιδοσκοπήσεις από το Μαξίμου και ο υποψήφιος υπουργός αποδέχθηκε ασμένως την πρόταση, ενημερώθηκε σχετικά ο πρόεδρος Πάνος και την ενέκρινε, με τα τυπικά να απομένουν…

Πότε θα ολοκληρωθούν τα… τυπικά; το χρονοδιάγραμμα ήταν για αυτή την εβδομάδα, ωστόσο η νοσηλεία του Γ. Μουζάλα παρέτεινε τις εξελίξεις, αφού θα ήταν άκομψο κάτι τέτοιο, ενώ ο άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο, για αυτό και μετατέθηκε η… απόλυσή του στο εγγύς μέλλον!

(Visited 1 times, 1 visits today)