Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Πέτσας για Τσίπρα: Συνεχίζει τη συνωμοσιολογία, σπεκουλάρει σε θανάτους και καταστροφές

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Σπεκουλάρει σε θανάτους και καταστροφές γιατί πιστεύει ότι έτσι θα αποκτήσει ακροατήριο» είναι η καυστική αναφορά του Στέλιου Πέτσα, στην ανάρτηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιστρέφοντας τα βέλη του Αλέξη Τσίπρα για τα περί διπλού συστήματος καταγραφής των κρουσμάτων ο κ. Πέτσας χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα κάνει λόγο για ακόμη μια αυτογελοιοποίηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει δηκτικά:

«»Ανακάλυψε» την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου και βαφτίζει «αποκάλυψη» μια σύμβαση η οποία έχει υπογραφεί και έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια εδώ και έξι μήνες, και στην πλατφόρμα της Κομισιόν για δημόσιες συμβάσεις!»

«Και έχει αναλυθεί δημοσίως από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, ήδη από την Δευτέρα, ότι η σύμβαση αφορά το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης των συμβάντων των κινητών ομάδων του ΕΟΔΥ, των ΚΟΜΥ. Ένα υποσύστημα δηλαδή που καταλήγει, όπως και όλοι οι δειγματολήπτες στη χώρα μας, στο ένα και μοναδικό Μητρώο Ασθενών COVID-19», αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Πέτσας.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «συνεχίζει ο κ. Τσίπρας την αθλιότητα της συνωμοσιολογίας και της διασποράς ψευδών ειδήσεων για δήθεν «μαγείρεμα» στοιχείων, ενώ από την Κυριακή, που έγινε το πρώτο δημοσίευμα, κορυφαία μέλη της Επιτροπής των Ειδικών σε δημόσιες δηλώσεις τους διέψευσαν κατηγορηματικά τα μυθεύματα περί διπλών βιβλίων».

Κλιμακώνοντας την επίθεση του εναντίον του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέλιος Πέτσας σημειώνει σε υψηλούς τόνους:

«Τελικά αντιπολιτεύεται τον εαυτό του, καθώς το μόνο που πετυχαίνει είναι να υπενθυμίσει πόσο ίδιος μένει με την περίοδο που επί των ημερών του πλεκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου το γνωστό γαϊτανάκι με δημοσιογράφους και υπουργούς του υπό την επίβλεψη της White Porscha»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By