Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Ποια είναι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα

Θα πρέπει να ακολουθήσει τον άντρα της και στη φυλακή, αφού καταδικάστηκε μαζί του από το δικαστήριο της Πάτρας σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών

H σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα θα πρέπει να ακολουθήσει τον άντρα της και στη φυλακή, αφού καταδικάστηκε μαζί του από το δικαστήριο της Πάτρας σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, μετά τη μήνυση που υπέβαλαν ο πρώην συνεργάτης του και ο κουμπάρος του για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινή τόσο για τον Αρτέμη Σώρρα όσο και για τη σύζυγό του είναι χωρίς αναστολή και χωρίς δυνατότητα έφεσης. Το ζεύγος Σώρρα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από κάποιον δικηγόρο. Έτσι, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αναμένεται να βγει ένταλμα σύλληψής τους.

Ποια είναι όμως η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα; Η Βάια Ρουγκλίου είναι η γυναίκα του προέδρου του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις», η οποία τον στηρίζει σε κάθε βήμα του.

Το όνομα της είχε δει το φως της δημοσιότητας μετά την είδηση ότι αμφότεροι δεν είχαν καταθέσει φορολογική δήλωση τα τελευταία χρόνια. Τα δύο ακίνητα που έχει το ζεύγος είναι στο όνομα της και συγκεκριμένα ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας και μια βίλα 1.255 τ.μ. στο Θεριανό, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια είναι ακατοίκητη.

Η σύζυγός του Αρτέμη Σώρρα, φαίνεται να τον στηρίζει σε κάθε βήμα του. Ήταν υπεύθυνη στον πολυσυζητημένο παιδότοπο που είχε ανοίξει ο Σώρρας στην Πάτρα, στο όνομα της πεθεράς του.

Αργότερα η σύζυγός του ήταν πάλι μαζί του στη δημιουργία εταιρείας που εμπορευόταν φουσκωτά παιχνίδια και ταυτόχρονα ήταν και… εισαγωγική αυτοκινήτων.

Σε αυτή την εταιρεία, σύμφωνα με τα όσα έχει πει στο παρελθόν ο κουμπάρος του, η σύζυγός του ήταν πρόεδρος.

Σε άλλη φάση της κοινής ζωής τους, ο Αρτέμης Σώρρας είχε ανοίξει ένα συνοικιακό κατάστημα με εσώρουχα, πάλι στο όνομα της γυναίκας του. Σε λίγο καιρό το μαγαζί έκλεισε.

Η σύζυγός του είναι πάντα στο πλευρό του διακριτικά και τώρα έχει στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Για τον λόγο αυτό, εκτός από τα επιχειρηματικά βήματα που έκανε μαζί με τον σύζυγό της, μόνο τα βασικά είναι γνωστά για εκείνη.

Οι πληροφορίες θέλουν το ζεύγος να μένει στην Νέα Σμύρνη και να έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By