Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Ποια σχολεία είναι κλειστά σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής λόγω χιονιού

Άλλα σχολεία θα ανοίξουν μετά τις 10 το πρωί

sxoleia xionia

Κλειστά θα μείνουν σήμερα κάποια σχολεία στην Ανατολική Αττική, στη Δυτική Αττική και στον Βόρειο Τομέα. Άλλα σχολεία θα ανοίξουν μετά τις 10 το πρωί, ενώ σε κάθε περίπτωση συστήνεται οι δημότες να ενημερωθούν εκ νέου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις, στην Ανατολική Αττική κλειστά θα μείνουν το δημοτικό σχολείο Κουβαρά, το γυμνάσιο Πέτας και το νηπιαγωγείο Κουβαρά, στον δήμο Σαρωνικού. Στον δήμο Μαραθώνα κλειστά θα μείνουν το ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος, το 2ο Γυμνάσιο Βουτζά, οι σχολικές μονάδες της Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα και της Τοπικής Ενότητας Γραμματικού. Τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Μαραθώνα θα λειτουργήσουν κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

Στον δήμο Αχαρνών όλα τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω του Πολιούχου Αγ. Βλασίου. Στον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου κλειστά θα παραμείνουν το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Νταού Πεντέλης. Κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία στον δήμο Ωρωπού.

Στη Δυτική Αττική κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στον δήμο Φυλής. Στον δήμο Μάνδρας κλειστά θα είναι τα σχολεία στα Βίλια και στο Κριεκούκι.

Στον Βόρειο Τομέα κλειστά θα μείνουν τα σχολεία στους δήμους Πεντέλης (Πεντέλη, Νέα Πεντέλη, Μελίσσια), Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Βριλησσίων, Ν. Ηρακλείου και στη δημοτική ενότητα Εκάλης. Μετά τις 10 το πρωί θα ανοίξουν τα σχολεία στον δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Τέλος,κλειστά είναι σήμερα και τα σχολεία στον δήμο Γαλατσίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By