Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Πήγε στο Μαξίμου με ηλεκτρικό ποδήλατο

Με κράνος και ένα οδηγώντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου έφτασε το πρωί της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ξεκίνησε από τα γραφεία της ΚΕΔΕ, με το κράνος του, και μέσω Ακαδημίας και Βασιλίσσης Σοφίας έστριψε στην Ηρώδου Αττικού για το ραντεβού που ήταν στις 11 το πρωί.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ έδωσε έτσι το παράδειγμα για «πράσινες» μετακινήσεις μέσα στις πόλεις, κάτι που έχει ήδη εφαρμόσει στα Τρίκαλα.

Όπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης Παπαστεργίου, εκτός από πρόεδρος της ΚΕΔΕ είναι και δήμαρχος Τρικκαίων, έχοντας καταφέρει να αναδείξει την πόλη των Τρικάλων σαν πρότυπο της βιώσιμης κινητικότητας, της ηλεκτροκίνησης, αλλά και της ενσωμάτωσης όλων των δυνατοτήτων που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες στη διοίκηση και τη λειτουργία του Δήμου, μέσω της e-Trikala Α.Ε.

Και βέβαια το ποδήλατο για την πόλη των Τρικάλων είναι το βασικό μέσο μετακίνησης των πολιτών αλλά και των επισκεπτών που μέσω προγραμμάτων του Δήμου έχουν δωρεάν πρόσβαση σε δημοτικά ποδήλατα.

papastergiou_podilato1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By