Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον Χρυσαυγίτη που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με τις κατηγορίες της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, ασκήθηκε σε βάρος του 42χρονου χρυσαυγίτη, που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή.

Ο 42χρονος, που φέρεται ότι είναι στέλεχος της της Χρυσής Αυγής και ιδιοκτήτης του cafe-bar , συνελήφθη στους Αμπελοκήπους και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέα, η οποία του απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή και έλαβε ολιγοήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Αναλυτικότερα, η ληστεία αφορά στον σάκο με τα προσωπικά αντικείμενα του φοιτητή τα οποία, κατά την κατηγορία, αφαιρέθηκαν από τους δράστες.

Ο ίδιος αρνείται, σύμφωνα με τον συνήγορό του, ότι έχει σχέση με την επίθεση. Η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη, σύμφωνα με πληροφορίες από την αναγνώριση της φωτογραφίας του 42χρονου.

Οι ίδιες πηγές όμως λένε πως η αναγνώριση του δράστη στο πρόσωπο του 42χρονου, δεν έγινε από το 24χρονο θύμα, αλλά από έναν περίοικο, ο οποίος εμφανίζεται – από την υπεράσπιση, να έχει προσωπικές διαφορές μαζί του.

(Visited 1 times, 1 visits today)