Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Πιτίνο: «Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία, ο Ολυμπιακός το κάνει αυτό»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο ενόψει του Game 2 του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ρεάλ

«Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά ετσι είναι τα playoffs. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Πρέπει να νικήσουμε. Κάθε φορά που χάνεις ένα ματς με αυτόν τον τρόπο απογοητευεσαι, αλλά προχωράς. Μερικές φορές νιώθεις πως ξέρεις τόσα πολλά. Είμαστε στα playoffs, το δεύτερο παιχνίδι είναι πάντα πιο σκληρό, αφού στη συνέχεια αλλάζει η έδρα, θα έρθουν στην Αθήνα. Η Ρεάλ είναι πολύ σκληρή ομάδα. Καταλαβαίνουμε πως έχουν προβάδισμα σε σειρά 5 αγώνων. Είναι δύο ομάδες που έχουν υψηλό κίνητρο»

Για τις διαφορές των playoffs της Euroleague με τη March Madness: «Στα playoffs οι παίκτες και οι φίλαθλοι είναι ενθουσιασμένοι. Μου αρέσει ο τρόπος που φτάνουμε από τα playoffs στο Final 4 και στον τελικό. Κάποιος μου είχε πει πως το Final 4 θα γίνει στην Αθήνα ή την Λυών».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στο Game 2: «Να μην κάνουμε λάθη προς το τέλος του παιχνιδιού»

Για τη διαιτησία του Game 1: «Δεν θέλω να μιλώ για τις αποφάσεις των διαιτητών. Λέω στους παίκτες μου να μην φωνάζουν στους διαιτητές και δεν γυρνούν πίσω γρήγορα στην άμυνα. Δεν μπορείς να αλλάξεις την απόφαση των διαιτητών. Προσπαθώ να μην στέκομαι στη διαιτησία, αυτό το κάνει ο Ολυμπιακός. Οι διαιτητές κάνουν τη δουλειά τους και εμείς της δική μας».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By