Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Πιτσιρίκια «έγδυναν» σκάφη και οχήματα στην Άνδρο

Οι αμούστακοι διαρρήκτες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκων

Τουλάχιστον τρία σκάφη και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο «έγδυσε» μέσα στο πρώτο 15νθημερο του Μαρτίου ένα «δίδυμο» ανήλικων παιδιών, που ταυτοποιήθηκαν στην Άνδρο ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος οι οποίοι βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων στα σπίτια των δραστών.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δυο 15χρονοι- ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας- είχαν κλέψει ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν.

Οι αμούστακοι διαρρήκτες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκων.

*** Πλούσια ήταν η λεία της «θηλυκής» διάρρηξης στο σπίτι ενός 57χρονου στις Σέρρες, που είχε γίνει μέρα- μεσημέρι στις 23 Φεβρουαρίου. Ως δράστιδες, ταυτοποιήθηκαν δυο Ελληνίδες ηλικίας 22 και 36 χρόνων, οι οποίες είχαν αρπάξει κοσμήματα και επτά χρυσές λίρες συνολικής αξίας 9.000 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By