Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

Πλάθα: Άξιζε τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Μπορεί να ‘ταν πικραμένος απ’ τον τρόπο που η ομάδα του έχασε μεγάλη ευκαιρία να σοκάρει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο προπονητής Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα συνεχάρη το τριφύλλι.

chouan-platha

Ο Ζοάν Πλάθα έκανε λόγο για δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν θα μπορούσε παρά να είναι και πικραμένος με τον τρόπο που αυτή χάθηκε για την Μάλαγα…

«Θέλαμε να έρθουμε και να κάνουμε ό,τι κόντρα στην Μακάμπι και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, να φανούμε ανταγωνιστικοί. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο καθώς ο Παναθηναϊκός είναι σκληρός. Χάσαμε ένα παιχνίδι στον πόντο και είναι σαν νόμισμα που καμιά φορά γυρνάει υπέρ σου και κάποια άλλη όχι, αλλά το άξιζε ο Παναθηναϊκός. Χάσαμε μία περίοδο, κερδίσαμε δύο κι άλλη μία ήρθε ισοπαλία, αλλά τελικά χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Χάσαμε κάποιες βολές και κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία. Πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».

Για την απουσία Κουζμίνσκας: «Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν παραπονιέμαι για τραυματισμούς και ταξίδια. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν ακόμα και χωρίς Κουζμίνσκας και Μάρκοβιτς, αλλά θα πρέπει να εξελιχθούμε ως ομάδα αν θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά».

(Visited 1 times, 1 visits today)