Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής μπάσκετ

Ξεκινάει την 1η Αυγούστου η προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης»

ethniki-mpasket--asugkratiti-gia-to-5-sta-5.w_l

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης θα ανακοινώσει τα πρόσωπα που θα συμπεριλάβει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί από τις 5-20 Σεπτεμβρίου

Με τα μέχρις στιγμής δεδομένα δεν υπάρχουν απώλειες και όλα δείχνουν ότι η Εθνική θα παραταχθεί πλήρης σε όλες τις θέσεις και τους NBAers. Μάλιστα ο coach Κατσικάρης και το επιτελείο του θα επιλέξουν 15 ή λίγο περισσότερους παίκτες ενώ στις 8 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό κρας τεστ.

Από την άλλη πλευρά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα εμφάνιση της Εθνικής καθώς μετά από χρόνια συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών Champion πλέον ο ιματισμός θα είναι της εταιρείας Spalding.

Το πρόγραμμα των φιλικών

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει στις 8 Αυγούστου το Βέλγιο στην Αμβέρσα, ενώ στις 14 και 15 του μήνα θα παίξει στην Πόλη σε τουρνουά μαζί με Τουρκία και Βοσνία. Θα ακολουθήσουν δύο τουρνουά σε ελληνικό έδαφος. Το πρώτο θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη, 21-23 Αυγούστου, με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Ρωσίας, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και της Τσεχίας. Το δεύτερο είναι το καθιερωμένο τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, 27-29 Αυγούστου, με τη συμμετοχή ακόμη της Τουρκίας, της Λιθουανίας και της Ολλανδίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)