Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

ΠΟΕΔΗΝ: Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ ο «διπλοθεσίτης» διοικητής νοσοκομείου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ

Με εφαλτήριο (και) τις θέσεις τους στο ΕΣΥ κατέρχονται στον στίβο της πολιτικής, και συγκεκριμένα στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης, δύο στελέχη του συστήματος δημόσιας υγείας που έχουν βρεθεί στο προσκήνιο, καθένας για τους διαφορετικούς λόγους.

Όπως αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), στηλιτεύοντας τις υποψηφιότητές τους, πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Μιλτιάδη Μυλωνά και για τον «διπλοθεσίτη» διοικητή των νοσοκομείων «Ερυθρός Σταυρός» και Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, κ. Ευθύμιο Γεωργόπουλο.

Ο μεν κ. Μυλωνάς, ο οποίος «έλαμψε διά της απουσίας του» τις πρώτες δέκα ώρες στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι τον περασμένο Ιούλιο, είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό της νυν Περιφερειάρχη κυρίας Ρένας Δούρου.

Ο κ. Γεωργόπουλος, ο οποίος αποδείχθηκε ο πιο συνεργάσιμος διοικητής του υπουργείου Υγείας και δέχθηκε να βοηθήσει στην εκτόνωση μιας δύσκολης κατάστασης, και να διοικήσει, εκτός από τον Ερυθρό Σταυρό και το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά την αποκάλυψη για τον διοικητή με τους πλαστούς τίτλους σπουδών, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Χαϊδάρι με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Πολίτες σε Δράση».

«Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι, στελέχη που έχουν διορισθεί να διοικήσουν φορείς του Δημοσίου να κάνουν ψηφοθηρία στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές χρησιμοποιώντας τις θέσεις που κατέχουν. Φαίνεται ο διορισμός τους αφορούσε και το Κράτος και τον Σύριζα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By