Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Ποιο αυτοκίνητο έχει τατουάζ ο Μαρσέλο και γιατί;

Η μεταγραφή του πρώην άσσου και αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγάλο γεγονός της περιόδου. Ο Μαρσέλο όμως εκτός από μεγάλος παίκτης έχει και μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με ένα αυτοκίνητο.

Η είδηση της υπογραφής συμβολαίου του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό είναι αναμφισβήτητα το μεγάλο… μπάμ της περιόδου, με έναν παίκτη του βεληνεκούς του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης να αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μαρσέλο Βιέιρα ντα Σίλβα Τζούνιορ αποφάσισε να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», με τον διεθνή Βραζιλιάνο πρώην αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράφει συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, να ολοκληρώνει μια τεράστια μεταγραφή, θυμίζοντας ημέρες του 2004 με τον Ριβάλντο.

Όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν την ιδιαίτερα δυνατή σχέση που έχει με τον παππού του. Αυτός τον βοήθησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, κάτι που πάντα θυμάται ο Μαρσέλο, και αφιερώνει κάθε γκολ που βάζει σε εκείνον και την γυναίκα του.

Ο πρώην αριστερός μπακ της Ρεάλ έχει μία ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη φιγούρα χάρη στα μαλλιά του και τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα του. Ένα από αυτά πάντως ξεχωρίζει. Και πρόκειται για έναν Σκαραβαίο της VW ο οποίος βρίσκεται στο δεξί του χέρι.

Ο ίδιος έχει εξηγήσει ότι μεγαλώνοντας στις φαβέλες της Βραζιλίας η μόνη υποστήριξη που είχε ήταν από τον παππού του. Αυτός τον πίστεψε και αυτός τον ακολουθούσε παντού και τον πήγαινε όπου χρειαζόταν. Και όλο αυτό γινόταν μέσα σε ένα βραζιλιάνικο Σκαραβαίο.

Ο Μαρσέλο είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Οι γονείς του δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ και δύσκολα τα έφερναν πέρα. Η μητέρα του ήταν δασκάλα και συχνά δούλευε και ως καθαρίστρια και ο πατέρας του ήταν πυροσβέστης.

Κάθε μέρα έπρεπε να ταξιδεύει από το ένα άκρο του Ρίο στο άλλο για τις προπονήσεις. Και δεν είχε καν λεφτά για το εισιτήριο. Εκεί την λύση την έδωσε ο Σκαραβαίος του παππού του.

Όπως έχει πει ο ίδιος, αυτός ο Σκαραβαίος ήταν σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Είναι άμεσα συνδεδεμένος με αυτό το αυτοκίνητο και τον παππού του. Με αυτό τον πήγαινε και τον έπαιρνε από την προπόνηση κάθε ημέρα.

Θυμάται ότι εκείνο το αυτοκίνητο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Ακόμα και οι σταθμοί στο ραδιόφωνο, λέει ο Μαρσέλο, άλλαζαν όταν ο παππούς του έστριβε το τιμόνι στις στροφές.

Ο παππούς του πέθανε το 2014 όταν ο Μαρσέλο βρισκόταν στο Παγκόσμιο Κύπελο με την Εθνική Βραζιλίας. Το γεγονός τον γέμισε θλίψη και ζήτησε να εγκαταλείψει, όμως πείσθηκε να παραμείνει για χάρη του παππού του. Και για εκείνον τον ταπεινό Σκαραβαίο που έχει χαραγμένο στο χέρι του να του θυμίζει από που ξεκίνησε…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By