Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Πόρος: Φεύγουν άρον – άρον τουρίστες! Αυξημένα κρούσματα κορονοϊού και αυστηρά μέτρα

Κορονοϊός – Πόρος… 1-0. Η μεγάλη ανησυχία για τα κρούσματα έφερε αυστηρότατα μέτρα που θυμίζουν lockdown κι αυτά με την σειρά τους την… αποχώρηση πολλών τουριστών.

Πόρος

 

Πόρος

Ο Πόρος βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Μετά τα 13 κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν χθες, Πέμπτη 06.08.2020 και τα μέτρα που πάρθηκαν από την ελληνική Πολιτεία, η ανησυχία σήμερα έγινε εντονότερη.

Κι αυτό διότι ο Πόρος μετρά πλέον μέχρι και 30 κρούσματα του φονικού ιού, ενώ η ιχνηλάτηση των επαφών των ανθρώπων αυτών συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό ο αριθμός να αυξηθεί κι άλλο!

Δεκάδες αυτοκίνητα έκαναν ουρές κατά την διάρκεια της Παρασκευής, 07.08.2020, ώστε να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, με πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως κάποιοι από αυτούς πήραν την απόφαση να φύγουν παρά το ότι είχαν πληρώσει μέρες διαμονής στο νησί.

Δεν είναι όμως μόνο εκείνοι που φεύγουν. Είναι και η εικόνα του νησιού γενικά. Οι παραλίες είναι άδειες, πολλά από τα σοκάκια επίσης. Για τα καταστήματα δε, ούτε λόγος.

Ο φόβος έχει κυριαρχήσει και οι φωτογραφίες του newsit.gr κάθε άλλο παρά θυμίζουν ελληνικό νησί στις αρχές του Αυγούστου…

Πόρος

Πόρος

Πόρος

Πόρος

 

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, ήρθε να προστεθεί και η καταγγελία του δημάρχου του νησιού για ελλιπή αστυνόμευση, για να… δέσει το γλυκό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By