Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, 2020

Πως σχολιάζει ο διεθνής τύπος το κόμμα Βαρουφάκη

Σε πρώτο πλάνο η χθεσινή συνέντευξη του πρώην ΥΠΟΙΚ

varoufakis

Λίγες ώρες μετά την πολύκροτη συνέντευξή που έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο διεθνής τύπος ασχολείται με το κόμμα του πρώην υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας.

Με την πρωτοβουλία αυτή, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας δίνει την δική του απάντηση στην ευρωπαϊκή κρίση που καταστρέφει την Ευρώπη, όπως σχολιάζουν βελγικά, γερμανικά και γαλλικά δημοσιεύματα. Η ανακοίνωση για την ίδρυση του πανευρωπαικού κινήματος θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο. Ο πρώην υπουργός της Ελλάδας επέλεξε το Βερολίνο γιατί είναι η «καρδιά» της Ευρώπης, όπως ο ίδιος έχει γράψει στο blog του.

Ο Γιάνης  Bαρουφάκης θα δημιουργήσει ένα πανευρωπαϊκό κίνημα για τον εκδημοκρατισμό της ΕΕ, δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, γράφει η βελγική εφημερίδα «Le Soir».

H γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» αναπαράγει το σχετικό κομμάτι του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο, ο Γιάνης Βαρουφάκης ιδρύει πανευρωπαϊκό κίνημα με στόχο τον εκδημοκρατισμό της Ε.Ε .

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας , Γιάνης Βαρουφάκης, θα ανακοινώσει τον ερχόμενο μήνα στις 9 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο την δημιουργία ενός πανευρωπαικού κινήματος, γράφει η γερμανική εφημερίδα «Βild».

Όπως ο ίδιος δήλωσε χτες σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», η πρωτοβουλία αυτή έχει ένα απλό σλόγκαν: τον εκδημοκρατισμό της Ε.Ε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By