Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ποτάμι: Δεν υπάρχει συνάντηση με Σαμαρά και Βενιζέλο

Διαψεύδει τα σενάρια περί συγκρότησης αντιπολιτευτικού μετώπου

to potami

 «Μυστική συνάντηση Σαμαρά- Θεοδωράκη-Βενιζέλου δεν έγινε ούτε πρόκειται να γίνει», αναφέρει σε ανακοίνωση – διάψευση της σεναριολογίας ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας. «Κάποιοι που έγραψαν σχετικά ή έχουν λάθος πληροφορίες ή διαθέτουν μεγάλη φαντασία», συμπλήρωσε.

Στο ίδιο κλίμα και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών τόνισε ότι «το Ποτάμι δεν πρόκειται να γίνει σωσίβιο για τη διάσωση του παλιού συστήματος.Το Ποτάμι είναι ο τρίτος πόλος μεταξύ των πολιτικών λιτότητας του παρελθόντος και μιας ανερμάτιστης κυβέρνησης, η οποία δεν ξέρει με ποιους πρέπει να πάει και ποιους πρέπει να αφήσει».

«Εμείς δεν παίζουμε lego με το πολιτικό σύστημα», επισημαίνει ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Λέω «όχι» σε μια συνεργασία με τους μηχανισμούς, είτε του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος του Γ. Παπανδρέου, λέω «ναι» στη σύμπλευση με τους ανθρώπους της Κεντροαριστεράς. Αυτός ο χώρος έχει πλέον ένα μεγάλο και αξιόπιστο πολιτικό παίκτη, το Ποτάμι».