Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Ποτάμι: Να απαντήσει η κυβέρνηση για το «όργιο» προσλήψεων στο Δημόσιο

Να απαντήσει «στα επίσημα ελληνικά και ευρωπαϊκά στατιστικά στοιχεία που μαρτυρούν το όργιο των προσλήψεων» καλεί την κυβέρνηση το Ποτάμι, με νέα του ανακοίνωση.

Τα τρολ που εργάζονται σε κυβερνητικά γραφεία, τα οποία προσπαθούν μέσω επιθέσεων στα ΜΜΕ να καλύψουν τα ρουσφέτια, επισημαίνει η παράταξη του Σταύρου Θεοδωράκη.

Αναλυτικά το σχετικό σχόλιο του κόμματος:

«Τα τρολ που εργάζονται στα κυβερνητικά γραφεία, για να καλύψουν τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει στην κοινωνία για τις κομματικές προσλήψεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επιτίθενται με κάθε τρόπο, σε δημοσιογράφους, εφημερίδες και σάιτ που αποκαλύπτουν κάποιες από τις ρουσφετολογικές τους επιλογές.

Το «σχέδιο» είναι απλό. «Βρίζουμε – ξεσκίζουμε όποιον τολμά να μας κάνει κριτική και σε λίγο δεν θα τολμά κανείς να πει κουβέντα». Είναι η παλιά συνταγή επιτυχίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Που αυτή τη φορά ενισχύεται με άφθονο κρατικό χρήμα προς πειθήνιους υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο αλλά και σε συστημικά ΜΜΕ.

Η κοινωνία όμως θέλει απαντήσεις και όχι λασπομαχίες. Να απαντήσουν, λοιπόν, στα επίσημα ελληνικά και ευρωπαϊκά στατιστικά στοιχεία που μαρτυρούν το όργιο των προσλήψεων, τις οποίες εγκαίρως, και στη Βουλή, έχει αποκαλύψει το Ποτάμι.

Προσλήψεις που παραπέμπουν στις ένδοξες μέρες του παλαιοκομματισμού της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Να απολογηθούν για το αν θεωρούν λογικό ένας υπουργός να βολεύει στο άψε σβήσε 5 συγγενείς του στο δημόσιο…

Και μετά να κάνουμε και την κουβέντα για το ρόλο δημοσιογράφων, εντύπων και εκδοτών (αν και ούτε αυτή η συζήτηση θα τους συμφέρει)».

(Visited 1 times, 1 visits today)