Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Ποτάμι: Ο Κατρούγκαλος νομοθέτησε χθες αυτά που ξόρκιζε πριν από λίγους μήνες

Τότε πουλούσε ευαισθησία μαζί με τα ψέματά του.

potami

Το Ποτάμι με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα, επιτείθεται στον κ. Κατρούγκαλο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ.Κατρούγκαλος νομοθέτησε χθες αυτά που ξόρκιζε πριν από λίγους μήνες.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, αναφέρει, «Τότε πουλούσε ευαισθησία (μαζί με τα ψέματά του). Σήμερα προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

Η ανακοίνωση του Ποταμιού

Ο κ.Κατρούγκαλος νομοθέτησε χθες αυτά που ξόρκιζε πριν από λίγους μήνες. Τότε πουλούσε ευαισθησία (μαζί με τα ψέματά του). Σήμερα προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αλλά τα λόγια χάνουν τη σημασία τους όταν μιλούν οι αριθμοί. Και δεν μιλούν επεξεργασμένοι αριθμοί στατιστικής, που ως γνωστόν είναι ο καλύτερος τρόπος για να πει κανείς ψέματα, αλλά απόλυτοι αριθμοί. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Με το τελευταίο νομοσχέδιο:

-H Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει από 15/10/2016 για όλους τους αγρότες την εισφορά για τον κλάδο υγείας από 3,61% σε 6,95% του καθαρού τους εισοδήματος (αξίζει να σημειωθεί ότι το 3,61% το ψήφισε η Κυβέρνηση τον Απρίλιο και το ξεψηφίζει τώρα, αυξάνοντάς το).

-H Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει από 1/1/2017 για όλους τους νέους ελεύθερους επαγγελματίες και νέους επιστήμονες την εισφορά στον κλάδο υγείας από 4,87% σε 6,95% του καθαρού τους εισοδήματος (αξίζει να σημειωθεί ότι το 4,87% το ψήφισε η Κυβέρνηση τον Απρίλιο και το ξεψηφίζει τώρα, αυξάνοντάς το).

-H Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει από 1/1/2017 για τους ιδιοκτήτες μικρών μονάδων τουριστικών καταλυμάτων την εισφορά στον κλάδο κύριας σύνταξης από 14% σε 20% του καθαρού τους εισοδήματος (αξίζει να σημειωθεί ότι το 14% το ψήφισε η Κυβέρνηση τον Απρίλιο και το ξεψηφίζει τώρα, αυξάνοντάς το).

-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μειώνει για όλους τους ασφαλισμένους το ποσό έκπτωσης για την καταβολή άπαξ του ποσού εξαγοράς πλασματικών ετών ασφάλισης από 15% επί του συνόλου του ποσού σε 2% κατ’ έτος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By