Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Ποτάμι: «Όχι άλλοι φόροι»

«Η δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη είναι άλλο ένα δείγμα ότι η κυβέρνηση δεν έχει επεξεργασμένες λύσεις και πάει να αντιγράψει αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος»

Dimitris_Tsiodras_KK_08-2

«’Oχι άλλοι φόροι», δηλώνει σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας, σχολιάζοντας την σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη για επιβολή έκτακτου φόρου σε περίπτωση που χρειαστεί.

«Η δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη ότι θα επιβάλλουν έκτακτο φόρο- αν χρειαστεί- είναι άλλο ένα δείγμα ότι η κυβέρνηση δεν έχει επεξεργασμένες λύσεις και πάει να αντιγράψει αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος», αναφέρει στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίοδρα, οι Έλληνες πολίτες υπερφορολογούνται και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή, η διαφθορά, η σπατάλη, και όχι να αυξηθούν και άλλο οι φόροι.

Επίσης στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι προεκλογικά όλοι είχαν συμφωνήσει ότι με έκτακτες εισφορές και ξαφνικούς νέους φόρους δεν χτίζεις ανταγωνιστική οικονομία, ενώ τώρα μετεκλογικά- αντί να κάνουμε τα λόγια πράξεις- κάθε μέρα ακούμε και για μια νέα εισφορά.

«Χτες είπαν ότι θα αυξήσουν το ανταποδοτικό τέλος για μια «νέα μεγάλη ΕΡΤ», σήμερα είχαμε τις «υποσχέσεις» για έκτακτους φόρους. Αύριο τι θα ακούσουμε;» διερωτάται ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού.

By