Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Πότε πίστεψε ο κάθε παίχτης πως θα βρίσκεται στο Final Four

Oι παίχτες του Ολυμπιακού μίλησαν στην κάμερα του OlympiakosB.C για το πότε πίστεψαν πραγματικά, ότι θα μπορούν να βρίσκονται στο Final Four της Μαδρίτης.142803xlargeΔιαβάστε τις δηλώσεις των παιχτών της ομάδας του Πειραιά, που διαφέρουν αρκετά…

Βασίλης Σπανούλης: « Μετά το δεύτερο παιχνίδι στην Βαρκελώνη».
Τρεμέλ Ντάρντεν: «Νομίζω στο ξεκίνημα του TOP 16, όταν και ξεκινήσαμε με ρεκόρ 8-1 και είχαμε ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Κατά την γνώμη μου και με βάση τους αντιπάλους μας και τον όμιλο που ήμασταν , ο ανταγωνισμός και το επίπεδο της συνέχειας που είχαμε, δείξαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στο FinalFour.Ύστερα λοιπόν από πρώτο γύρο του TOP 16».
Ιωάννης Παπαπέτρου: «Νομίζω πήγαμε στην Μπαρτσελόνα με έναν και μόνο σκοπό να κάνουμε ένα μπρέικ και το κάναμε αυτό. Μετά από την στιγμή που φέραμε την σειρά στο ΣΕΦ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό και όλα τα παιδία μετά από αυτό πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε στο FinalFour».
Βασίλης Καββαδάς: «Το πίστευα από την αρχή της χρονιάς».
Μάτ Λοτζέσκι: « Όταν κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους , ήξερα πόσο καλοί ήμασταν μπροστά στους οπαδούς μας και είχαμε καλές πιθανότητες».
Δημήτρης Αγραβάνης: «Όταν και κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ μέσα στο ΣΕΦ».
Οθέλο Χάντερ: «Θα έλεγα μετά την Γαλατασαράι. Αυτή ήταν η στιγμή. Όταν συσπειρωθήκαμε μετά την ήττα και ξέραμε ότι μπορούμε να αφήσουμε τον εγωισμό μας πίσω και να παίξουμε μαζί».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By