Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Διακοπή κυκλοφορίας έχει επιβληθεί σε κάποιους δρόμους της Αττικής

xionia-2

Διακοπή κυκλοφορίας έχει επιβληθεί σε κάποιους δρόμους της Αττικής, λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Παράλληλα, σε κάποια σημεία είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα οχήματα, καθώς το οδόστρωμα είναι ιδιαίτερα ολισθηρό.

Συγκεκριμένα, παραμένει η διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Πάρνηθας από το τελεφερίκ ως το καζίνο, στην Περιφερειακή Οδό Πεντέλης – Ν. Μακρής, από το Σ.Ν. Πεντέλης έως και διασταύρωση Αγ. Πέτρου, στη λεωφόρο Χασιάς – Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών, στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια και στην Ανατολική Οδό, στην περιοχή «Καλοπούλα», από το τέρμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας – Θήβας, από 4ο χλμ. (περιοχή Μάνδρας), στο ρεύμα προς Θήβα, ενώ στο συγκεκριμένο τμήμα έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία για φορτηγά οχήματα άνω των 3,5 τόνων.

Στην Εύβοια, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16ο (Καστέλλα) έως 51ο χλμ. (Προκόπι), για οχήματα άνω των 3,5 τόνων, και για όλα τα οχήματα στην επαρχιακή οδό Σταυρού – Αγ. Σοφίας. Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στις επαρχιακές οδούς Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16ο έως 51ο χλμ., Γυμνού – Σέτας, Στενής – Στροπώνων, Αγ. Αθανασίου – Γλυφάδας, Ιστιαίας – Ροβιών, Ροβιών – Δρυμώνα (Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ), Παγώντα – Μαρκάτες, Προκοπίου – Σρακίνικου, και Κιρύνθου – Φαράκλας. Επίσης, στο επαρχιακό και οδικό δίκτυο Μαντουδίου Ευβοίας και στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο Ιστιαίας.

Στη Βοιωτία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών και συγκεκριμένα από 34ο έως 30ο χλμ., αλλά και σε ολόκληρο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο νομού.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By