Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Πουλάει τη βίλα του στο Λονδίνο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος (εικόνες)

Στο συγκεκριμένο σπίτι η τέως βασιλική οικογένεια έμεινε από την πρώτη στιγμή που έφυγε από την Ελλάδα το Δεκέμβριο του 1967

imagehandler.ashx__161

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ δεν θα επιστρέψει στο Λονδίνο καθώς αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτός είναι και ο λόγος που πουλάει την άκρως εντυπωσιακή βίλα που διέμενε για χρόνια στο Hampstread Garden, ένα προάστιο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το περιοδικό People το οποίο και δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό της έπαυλης, το σπίτι -το οποίο πρόκειται για ένα αρχοντικό- κοστίζει 15 εκατομμύρια δολάρια. Σε αυτό, ο πρώην βασιλιάς και η οικογένειά του διέμειναν από την πρώτη στιγμή που έφυγαν από την Ελλάδα το Δεκέμβριο του 1967.

Το περιοδικό σημειώνει πως το σπίτι το είχαν επισκεφθεί αρκετές φορές ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο αδερφός του Χάρι, καθώς γίνονταν συχνά πολλά βασιλικά πάρτι στα οποία ήταν καλεσμένοι. Όμως, ακόμη και η πρώην πριγκίπισσα Νταϊάνα έχει θεαθεί να βγαίνει από τη Μercedes της και να επισκέπτεται την οικογένεια Γλύξμπουργκ.

Ο Κωνσταντίνος -πρώτος ξάδελφος του Πρίγκιπα Καρόλου- το αγόρασε το 1969 και ζούσε σε αυτό μέχρι το 2013, οπότε και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο επιβεβαίωσε ότι ο 75χρονος, πλέον, Κωνσταντίνος αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα, δίχως όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πού θα μείνει.

Δείτε τις φωτογραφίες

imagehandler.ashx__161

dddd

uuuuu

kkk

(Visited 1 times, 1 visits today)