Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Πρίγκιπας Χάρι και Έλτον Τζον στη μάχη κατά του AIDS

Κοινή εμφάνιση στη Νότια Αφρική στο συνέδριο, που διήρκησε μία εβδομάδα και ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή.

elton tzonΟ πρίγκιπας Χάρι ενώνει τις δυνάμεις του με τον σερ Έλτον Τζον για την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον ιό του AIDS, κατά τη διάρκεια διεθνούς συνεδρίου.

Μόλις μία εβδομάδα μετά την παρότρυνση του, οι άνθρωποι να κάνουν ελέγχους για τον ιό HIV, μέσω Facebook και της εκστρατείας «Ζήστε το Λονδίνο», ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στην πόλη Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής για να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο για το AIDS, εκπροσωπώντας το ίδρυμα Sentebale, που έχει ιδρυθεί για την υποστήριξη ορφανών παιδιών που πολλά έχουν μολυνθεί από τον ιό HIV.

Στο συνέδριο, που διήρκησε μία εβδομάδα και ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή, ο πρίγκιπας χρήστηκε πρεσβευτής της νεολαίας για να μεταφέρει στον κόσμο το μήνυμα της σωφροσύνης και βρέθηκε μαζί με έναν άλλο μεγάλο υποστηρικτή του αγώνα κατά του AIDS, τον σερ Έλτον Τζον.

Το βρετανικό δίδυμο ένωσε τις δυνάμεις του και υπέγραψε από κοινού στον τοίχο UNAIDS#ProTESTHIV, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να κάνουν εξετάσεις για τον ιό.

«Κάντε το τεστ. Γιατί όχι;», έγραψε στον τοίχο ο πρίγκιπας, υπογράφοντας απλά ως «Χάρι».

Στη συνέχεια στον τοίχο υπέγραψε και ο Έλτον Τζον. Ακολούθως οι δυο τους συζήτησαν με εκπροσώπους του ιδρύματος Children’s Radio, μία οργάνωση που διδάσκει τους νέους της Αφρικής για το πώς μπορούν να γίνουν δημοσιογράφοι.

By