Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Προ των πυλών της Παρί ο Ζιντάν!

Σαρωτικές εξελίξεις στην Παρί Σεν Ζερμέν που μετά την ανανέωση του Κιλιάν Μπαπέ είναι έτοιμη να φτάσει σε συμφωνία και με τον Ζινεντίν Ζιντάν!

Η δέσμευση του Κιλιάν Μπαπέ για τριετή επέκταση της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και σαρωτικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν πρώτα σε αραβικά Μέσα (έχει σημασία αυτό) ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι το απόλυτο πλέον φαβορί για να διαδεχθεί τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο των Παριζιάνων.

Η ανανέωση του Μπαπέ ήταν προαπαιτούμενο ώστε ο Ζιζού να πειστεί, ενώ ο Ζιντάν τυγχάνει της απόλυτης έγκρισης του Γάλλου σούπερ-σταρ, ο οποίος πλέον θα έχει λόγο σε κάθε διοικητική απόφαση της ομάδας του!

Την ίδια στιγμή, οι μέρες του Λεονάρντο στην πόλη του φωτός φαίνεται πως είναι κι αυτές μετρημένες, με τον Λουίς Κάμπος (ο Πορτογάλος μάγος που έχτισε Μονακό και Λιλ) να είναι το πρώτο που ακούγεται για τους Γάλλους, που προχωρούν σε σαρωτικές αλλαγές έχοντας έναν και μόνο στόχο: την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By