Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Πρόεδρος στα ΕΛΠΕ ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου

Θέση με εκτελεστικού προέδρου στα Ελληνικά Πετρέλαια, αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιχείρησης.

Παράλληλα, καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου (από αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος) αναλαμβάνει ο Ανδρέας Σιάμισης, σύμφωνα με επιστολή των υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Με ανακοίνωσή τους, τα ΕΛΠΕ ενημέρωσαν πως με την σχετική επιστολή γνωστοποιείται ο διορισμός των παρακάτω μελών του Διοικητικού Συμβουλίου:

Ιωάννη Παπαθανασίου, Γεώργιου Αλεξόπουλου, Μιχαήλ Κεφαλογιάννη, Αλέξανδρου Μεταξά, Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου, Λουκά Παπάζογλου, Αλκιβιάδη Ψάρρα.

Επιπλέον, εκφράζεται η επιθυμία ο κ. Ιωάννης Παπαθανασίου να εκλεγεί ως μη εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο κ. Ανδρέας Σιάμισιης ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Τα ανωτέρω μέλη αντικαθιστούν τους συμβούλους που είχαν διορισθεί από το Ελληνικό Δημόσιο το 2018. Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την συγκρότησή του σε Σώμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By